Vin fra Chile med rabat

Spar op til 64% på vin fra Chile 🍷

Chilensk vin udmærker sig ikke bare ved deres fyldige smag og frugtige dufte, de er også til at betale. I dag kan du købe chilenske vin i alle prisklasser lige fra de billige flasker som sælges til kampagnepris i det lokale supermarked, 3 flasker for 100 kr., til de anerkendte og dyre samlervine, som ofte koster over 500 kr. flasken.
Chilensk vin kan ofte få på tilbud for vine, men det betyder ikke, at de går på kompromis med kvalitet.

Vine fra Chile tilbyder lidt for enhver smag. Siden den chilenske vinrevolution i slutningen af det 20. århundrede, har landet leveret kvalitetsvine til resten af verden for billige priser. De har længe ligget i top, hvad angår eksport af vine, og derfor er deres popularitet verden over enormt høj. Chile tilbyder vine af populære franske vinsorter til en rigtig, god pris, og derfor er den populær hos den almindelige, vinkyndige borger også i Danmark.

Dyre vine, der høster priser
Selvom Chile producerer billige vine som resten af verden kan nyde, så er de stadig med på vognen, når det handler om specialitetsvine og priser. De dyre chilenske vine høster oftest mellem 90 og 100 point hos de toneangivende vinanmeldere som Robert Parker, Wine Spectator og James Suckling, og Chile er et land, som anmeldere besøger år efter år for at finde det sidste nye og spændende inden for både billig og dyr vin.

På sin årlige rundtur i Chile i februar i år fandt anerkendte James Suckling således hele tre 100-points vine, som samlere og vinkender kan dykke ned i. Samtidig gik han på opdagelse i det almindelige marked og fandt masser af kvalitetsvin, der er til at have råd til. Chile er et vinland, og at du kan finde dyre anmeldervine samt vine på tilbud fra samme vindistrikter fortæller det hele. Du kan også gå på opdagelse i de gode tilbud på vin, som Chiles vin bliver synonym med.

Find et tilbud på vin hos din vinhandler
Du behøver ikke gå ned i dit lokale supermarked for at finde de bedste tilbud på vin fra Chile. Ofte kan du gøre et fund, hvis du går til den lokale vinhandler i stedet for. Hemmeligheden består i at en driftig dansk vinindkøber opkøber restpartier fra hele verden. Ofte består restpartierne kun af 20 – 800 flasker, hvilket kan lyde som attraktivt, men for de store kæder kan det slet ikke betale sig at bestille vin i så små kvantiteter.

Du kan finde rigtig god vin på tilbud, hvis du hører din vinforhandler ad. Ofte bliver vin fra Chile købt i restpartier, som de mindre forhandlere derfor kan sælge til rabatpriser. Vin på tilbud behøver ikke gå ud over kvaliteten. Når du køber vin fra Chile, kan du være sikker på, at vinene bærer smagen i sig, fordi deres klima er optimalt til at dyrke både dyr og billig vin i. Derfor går du sjældent forkert, hvis du handler chilensk vin uanset årgang.

Vin tilbud på alle chilenske vine
Chilensk vin behøver ikke være dyr vin. Som nævnt kan du være heldig at finde et godt tilbud via din lokale vinforhandler. Vin fra Chile bliver ofte betragtet som en hverdagsvin, og derfor kan du finde tilbudsvin i alt fra det lokale supermarked til forhandleren rundt om hjørnet. Da Chile er en af de største eksportører af vin i verden, er der vin et hit også hos mange danskere. Derfor vil du også opleve chilensk vin som lettilgængelig, da særligt deres rødvine klarer sig godt på det danske marked.

En af grundene til at Chiles vin ikke bare er billigere end andre, men også lettere tilgængelig er, at det er billigere at producere vin der end andre steder. Kombineret med billigere arbejdskraft er et gode klima favorabelt for økonomisk og økologisk vinproduktion. Derfor har Chile sat sig på markedet for vine i en priskategori på omkring 50 – 70 kr, og du vil ofte finde tilbud på chilenske vine, fordi der er råd til det.

Derudover er chilensk vin populær i hjemmene. De går nemlig godt til maden. Chilensk vin går godt til al slags mad, uanset om det er rødt kød eller fisk. Chilenske hvidvine mangler stadig at slå igennem herhjemme, men der er gode muligheder, da kvaliteten er lige så høj som den man forbinder med Tyskland og Alsace.

Hvis du laver krydret mad derhjemme som en chili con carne, så er carmenère fra Chile er sublimt valg til. Det gælder al slags mad fra Mexico, der er krydret med stærk chili som sætter alle sanserne i gang eller alt, hvad der har peberfrugter i sig.

Hvis du er mere til friske retter krydret med eksempelvis ingefær, her vil en pinot noir fra vindistriktet Casablanca supplere godt. Laver du retter med frisk mynte, så er en de franske rødder fra Chiles bordeaux-produktion helt perfekt til.

Du kan spare masser af penge ved at vælge chilensk vin. Det er det økonomiske valg, hvis du savner vin derhjemme både til at nyde for sig selv eller til maden. Hvis du holder øjnene åbne for vin fra Chile, så finder du også et godt tilbud, du ikke kan modstå.

Spar masser af penge med rabatkoder
Lige nu kan du spare op til 25% på en gode Chilenske hverdagsvin og desuden få 75 kr ekstra rabat med en rabatkode.

👉 Rabatkoden til Jysk Vin kan du frit hente her:TRYK HER 👈
👉 Og hvis du køber 6 flasker (ELLER FOR MIN 699 KR) så leveres vinen GRATIS til din dør! 👈

Se gerne BT's underholdende test af rødvine.
42 år, fra København og uddannet folkeskolelærer. Min passion for vin startede da jeg tømte forældrenes barskab og fandt en flaske kirsebærvin, heldigvis har mine smagsløg udviklet sig siden, men det er den samme glæde der kommer frem idag som da jeg første gang fandt den flaske bagerst i skabet.
Indlæg oprettet 5

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.